Activiteiten

 • Vanaf €5,50- p.p
 • Rondleiding

  Elke eerst zondag van de maand vindt er op Landgoed Halsaf een rondleiding plaats. Deze rondleiding kan door iedereen worden bezocht. De gids zal u vertellen over het nu en over de geschiedenis van Landgoed Halsaf. U wordt ontvangen met koffie/thee en huisgemaakte appeltaart. Kosten zijn €5,50 p.p. inclusief koffie/thee, appeltaart en rondleiding.

  De rondleidingen zijn voor groepen van minimaal 20 personen ook beschikbaar op andere dagen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen

  Klik hier om contact op te nemen

 • €15,- p.p.
 • Koekenbakworkshop

  Bij onze Koekfabriek worden van maandag tot vrijdag heerlijke koekjes gebakken, maar ook jij kunt hier nu komen bakken.
  Je wordt tijdens het bakken begeleid door onze koekenbakkers om het bakproces te voltooien. Ze vertellen precies wat ze zelf doen en hoe jij ook de lekkerste koekjes kunt maken.
  Na afloop worden je zelfgebakken koekjes natuurlijk ook ingepakt om er thuis van te genieten.

  Klik hier voor het aanvragen van de koekenbakworkshop

 • Vanaf €50,- p.p.
 • Kookworkshops

  Wij bieden verschillende kookworkshops aan. Een kookworkshop bestaat uit verschillende onderdelen. De groep wordt in tweeën opgedeeld. De eerste groep gaat beginnen met koken. De andere groep gaat de tafels opdekken en spelen een kookquiz, waarbij punten te verdienen zijn. Als allebei de groepen klaar zijn, worden de gerechten opgediend en beschreven door het kookteam. De teams beoordelen elkaar op gerecht, presentatie en smaak. De punten van de gerechten en de quiz, worden bij elkaar opgeteld en daaruit komt een winnaar.

  Klik hier voor meer informatie

 • High tea

  Een high tea is altijd een goed idee..
  Gezellig samen met vriendinnen, moeder of oma. Genieten van onder andere verschillende soorten thee, rijk belegde broodjes, quiche, chocola-de mousse, brownie en diverse huisgemaakte lekkernijen van onze Koekfabriek. Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten en gezellig bij- kunt kletsen. Bij de high tea wordt onbeperkt koffie en/of thee geschonken.

  Kosten voor de high tea zijn € 19,95 per persoon*

  High Tea voor kinderen t/m 12 jaar verzorgen wij ook. De kosten daarvan zijn € 15,- per kind. Hierbij krijgen ze; 2 soorten brood zoet te beleggen, brownie, 5 soorten koekjes van De Koekfabriek, chocolademousse, Limonade en water

  Klik hier om je high tea te boeken

 • Vanaf € 15,- p.p.
 • Bootcamp

  In groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van onze trainer van Halsaf Vitaal de Veldschuur, kan met de bootcamp trainen. Je gaat met de groep in de buitenlucht verschillende oefeningen doen .
  De Bootcamp bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur.
  Klik hier om de bootcamp te boeken

 • Vanaf € 10,-
 • Unieke theatervertelling

  Landgoed Halsaf biedt met trots aan: Kranige Katrieneke het -meest waarachtige- verhaal achter de oorsprong van de naam Halsaf.
  Over de naam Halsaf bestaan diverse legendes, steeds is er die brute moordpartij door een trouwe dienstmaagd op een stel rovers. In sommige versies vermoord ze er drie, maar soms ook vijf of zelfs zeven. Alsof met het toenemen van aantal slachtoffers ook de geloofwaardigheid vergroot wordt.
  De vermaarde zevendaagse cabaretier/verhalenverteller Mars Teunissen, heeft zich grondig verdiept in de diverse legendes en hij heeft na lang wikken en wegen, het meest waarachtige verhaal geformuleerd.
  Met vaart en met humor sleurt hij u mee in het verhaal van Katrieneke, in haar leven op het kasteel en in haar motief voor de moordpartij. En ondertussen komen we achter de oorsprongen van de naam Halsaf. En weten we dat haar DNA nog steeds in Babberich rondwaart.
  Laat je wat wijs maken, laat je verrassen door dit vermoedelijk meest ware verhaal.