Culinair genieten bij Landgoed Halsaf

Even tot rust komen in de mooie natuur en culinair genieten. En dat de hele dag door! U wordt drie dagen compleet in de watten gelegd en geheel verzorgd. De omgeving van het landgoed is een walhalla voor wandelaars en fietsers. We hebben prachtige routes in de direct omgeving voor u uitgestippeld.

Culinair Genieten Arrangement

Het Culinair Arrangement geldt voor overnachtingen door 2 personen per kamer
Aankomst op een woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag

– 2 overnachtingen in een door u geselecteerde kamer, inclusief ontbijt
– 1 maal  “Wat de Pot Schaft” op het landgoed en 1 maal een diner bij een lokaal restaurant
– gratis late check-out
– gratis WiFi
– gratis koffie en theefaciliteiten op de kamer

Prijs nu vanaf €210,- per persoon

Let op: Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen u hoeft dus geen “standaard ontbijt” in onze boekingstool te selecteren

Zwijnen Landgoed Halsaf

 

Ontdek de Liemers

Omring uzelf met natuur en ga per fiets of te voet op ontdekkingstocht in de natuurgebieden Montferland, Veluwezoom (Posbank) en De Hoge Veluwe. De Liemers staat bol van de bossen, veerpontjes en uiterwaarden. Er zijn in de directe omgeving ook diverse historische monumenten en musea te vinden, zoals het Nederlands Openluchtmuseum, het Airborne Museum en het Watermuseum. Net als dierentuin Burgers’ Zoo zijn ze maar 20 minuten verwijderd van Landgoed Halsaf. Kortom, voor ieder wat wils.

Luxe en sfeervol

Na een actieve dag kunt u in alle comfort uitrusten en genieten op ons landgoed. Vanuit onze gezellige woonkamer én vanaf het terras heeft u een wijds uitzicht op onze duiventil uit 1850 en onze eigen varkens. Zo ervaart u het leven op een landgoed, maar dan met alle gemakken van deze tijd. Ook op gastronomisch gebied zal het u aan niets ontbreken.

Ruim opgezet Landgoed Halsaf

Wandelen en fietsen naar hartelust

Op het authentieke Landgoed Halsaf, idyllisch gelegen aan een klein bos, geniet u van alle rust, comfort en service die wij te bieden hebben. Ook in de directe omgeving van het landgoed zijn er door de schat aan natuurgebieden veel mogelijkheden om te ontspannen en de natuur per fiets of te voet te ontdekken. Wanneer u op het landgoed verblijft, kunt u gratis gebruikmaken van alle routebeschrijvingen en kaartjes die we speciaal voor u hebben gemaakt en verzameld.

De onderstaande prijzen per nacht zijn op basis van een verblijf door twee personen en exclusief ontbijt en toeristenbelasting. 

Kamer Klassiek

€ 130,-

Kamer Comfort

€ 140,-

Kamer Deluxe

€ 150,-

Kaart van Nederland

GESCHIEDENIS HALSAF

Halsaf of Huize Babberich, op steenworp afstand van Lobith, Zevenaar, Duitsland en natuurgebied Montferland, ademt historie. Al in de veertiende eeuw was er een kasteel op deze plek, dat in de achttiende eeuw werd afgebroken.

Landgoed Halsaf vroeger