DINER! 4 gangen asperge beleving

DINER! 4 gangen asperge beleving

time 18:00

11 May 2019

Unieke ervaring op ons landgoed.

Normaal worden er bij Landgoed Halsaf alleen besloten diners georganiseerd, maar voor het asperge seizoen willen wij een uitzondering maken.

In samen werking met de Roaming Chefs koken zij op 11 mei een speciaal 4 gangen asperge beleving. Deze koks hebben essentie voor detail. Ze willen het Gelderse culinaire leven een boost geven, mensen pleasen, smaakcombinaties maken en gasten een culinaire ervaring meegeven. Een aha-moment voor culinaire fijnproevers en mensen met lekkere trek.

Laat je verrassen door deze bijzondere koks op een unieke en sfeervolle locatie.

LET OP! Er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Kosten: €47,50 voor 4-gangen culinair asperge beleving.

Aanvang 18.00 uur. Start diner 18.30 uur.

Menu:

Tonijn gebakken is 3 soorten sesam, gemarineerde asperge, quinoa, wakamé en limoencrème.

***

Aspergevelouté met gebrande asperge, krokante chorizo en kruiderijen.

***

Kalfshaas en stoof van biologisch Hollands kalf, asperges, bataat, eigen jus licht gerookt en aardappelcrunch.

***

Taartje van pure chocolade met crème van witte chocolade, passievrucht, gemarineerde ananas en framboos.