Spookt het op Landgoed Halsaf of niet? Ga zelf op onderzoek uit!

De dienstmeid, het zwaard en de rovers. Iedereen kent het, de legende van Halsaf. Maar is het waar of een fabel? De mannen van StukTV zijn al op onderzoek uitgegaan. Nu krijgt u dezelfde kans, als u durft natuurlijk.

Een tijdelijk arrangement te boeken tot eind Mei, bezoek ons tot eind 2021.

Gruwelijk spannend

  • Een overnachting voor 2 personen op beruchte kamer 4 of op kamer 6 waar de dienstmeid nog schijnt te waken
  • Een gruwelijk lekker 3-gangen diner
  • Een late check-out zodat u nog even bij kunt komen van de horror nacht
  • Koffie, thee en sociale koek op de kamer

Het Hals-af Horror arrangement is te boeken voor €95 per persoon (inclusief ontbijt, diner en exclusief toeristenbelasting).

Om dit arrangement te boeken klikt u hieronder op ‘Boek nu’, nadat u de datums van uw verblijf heeft gekozen scrolt u onder ‘Onze accommodaties’ helemaal naar beneden en voegt u ‘Horror Arrangement Kamer 6’ of ‘Horror Arrangement Kamer 4’ toe. Daarna vervolgt u de stappen van de reservering door op ‘Direct Boeken’ te klikken.  

Dienstmeid

Over halsaf

Dit kleinschalige landgoed ademt rust, ruimte en historie. Het is idyllisch gelegen tussen diverse Gelderse natuurgebieden en de Duitse grens. In dit unieke walhalla voor fietsers en wandelaars leggen we u graag in de watten. Het landgoed is ook in zijn geheel exclusief af te huren voor families of bevriende gezinnen. We organiseren met plezier een gezellig en actief programma.