Landgoed Halsaf

Tijdelijk gesloten wegens coronavirus
Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus in Nederland op de voet. We nemen onze verantwoordelijkheid om maatregelen te treffen, gebaseerd op de meest actuele informatie en richtlijnen van het RIVM en de overheid. Deze maatregelen hebben er toe geleid dat Landgoed Halsaf tot en met 6 april gesloten is. Natuurlijk betreuren wij dit enorm, maar we grijpen het moment ook aan als kans om een aantal zaken te verbeteren, zodat je verblijf op ons landgoed in de toekomst nóg aangenamer is. We kijken ernaar uit om je op een ander moment alsnog te mogen ontvangen.

Wat is Landgoed Halsaf?
Landgoed Halsaf met zijn rijke historie, authentieke sfeer en prachtige, groene omgeving is absoluut een bezoek waard.Een vergadering in dit rustieke decor staat garant voor een dag vol productiviteit. Vier een bijzondere gelegenheid met een kwalitatief en smaakvol diner. Treed in het huwelijk. Of kom volledig tot rust door middel van een overnachting in één van luxe kamers.

Wat de gelegenheid ook is; we zijn benieuwd naar de gewenste invulling, inspirerende ideeën of specifieke behoeftes. En we nemen met plezier de organisatie van een geheel verzorgde activiteit voor onze rekening. Neem dus vooral contact met ons op, zodat we samen kunnen sparren.

Klik hier voor ons nieuws archief