Geniet van onze compleet verzorgde arrangementen

Op het authentieke Landgoed Halsaf wordt u omringd door rust, comfort en service. Zin om er even lekker tussenuit te gaan en hiervan te genieten? Ontdek de arrangementen die wij voor u hebben samengesteld.

5-gangen menu_online

Culinair genieten

Even tot rust komen in de mooie natuur en genieten van lekker eten. En dat de hele dag door! De omgeving van het landgoed is een walhalla voor wandelaars en fietsers. We hebben prachtige routes in de directe omgeving voor u uitgestippeld. Met dit arrangement leggen we u drie dagen compleet in de watten met onder andere twee overheerlijke diners bij een lokaal restaurant. 

Borrel_online

Voel je landheer

Op ons mooie landgoed wakker worden in een middeleeuws kasteel. Samen met familie en/of vrienden genieten van alle rust en de natuur om je heen. Deze unieke groepsaccommodatie kunt u in zijn geheel afhuren met een all inclusive familie arrangement. Vermaak voor de kinderen in een sprookjesachtige setting, een sportruimte waar een personal trainer les komt geven. Kortom alles is mogelijk in jullie weekend.

Over halsaf

Dit kleinschalige landgoed ademt rust, ruimte en historie. Het is idyllisch gelegen tussen diverse Gelderse natuurgebieden en de Duitse grens. In dit unieke walhalla voor fietsers en wandelaars leggen we u graag in de watten. Het landgoed is ook in zijn geheel exclusief af te huren voor families of bevriende gezinnen. We organiseren met plezier een gezellig en actief programma.