Over halsaf

Landgoed Halsaf is een charmant etablissement, gelegen op een prachtig landgoed in Babberich, Gelderland. Bij Landgoed Halsaf kunt u vergaderen of trouwen, maar ook terecht voor private dining of een overnachting. Het landgoed beschikt over 7 kamers met 14 slaapmogelijkheden.

Vanaf het moment van aankomst ervaart u de rust en de natuur, de persoonlijke aandacht en de unieke locatie van het landgoed. Het pand biedt karakteristieke kamers, die garant staan voor een ontspannen en comfortabel verblijf. De landelijke omgeving en de charismatische elementen van het landgoed maken het de perfecte setting voor iedere bijzondere gelegenheid, waarbij we er alles aan doen om onze gasten een onvergetelijke beleving te bezorgen.

rijke historie

sociaal karakter

veel culinaire mogelijkheden

Landgoed met rijke historie

Halsaf of Huize Babberich, op steenworp afstand van Lobith, Zevenaar, Duitsland en natuurgebied Montferland, ademt historie. Al in de veertiende eeuw was er een kasteel op deze plek, dat in de achttiende eeuw werd afgebroken.

Het landhuis stond jarenlang leeg en is sinds 2016 eigendom van Arthur de Nerée tot Babberich, telg uit het roemrijke plaatselijke geslacht. Sindsdien is het in oude glorie hersteld. De ligging van Landgoed Halsaf biedt veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen, maar ook voor uitstapjes naar gezellige omliggende dorpen en steden.

Sociaal bewogen

Landgoed Halsaf wil meer voor de maatschappij betekenen dan een prettige locatie voor particuliere of zakelijke bezoekers. De sociale impact die Landgoed Halsaf wil maken, uit zich onder meer in de bereiding van heerlijke lunches en borrelhapjes. Deze worden onder professionele begeleiding gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze medewerkers zijn tevens werkzaam in de Koekfabriek Bakkerij Halsaf, die ook op het landgoed is gesitueerd.

Veel culinaire mogelijkheden

Halsaf is veel meer dan een logement. Op het landgoed kunt u in groepsverband een privé diner of feest laten verzorgen. Ook beschikt het landgoed over een zonnig terras waar u als gast van een drankje kunt genieten. Op culinair gebied is er van alles mogelijk; we maken zelf de heerlijkste hapjes en gerechten, maar werken ook prettig samen met diverse culinaire experts in de regio. Dus schroom niet om uw wensen met ons te bespreken.

Persoonlijke zorg en aandacht

Bij Halsaf doen we er alles aan om u op uw gemak te laten voelen en u onbezorgd te laten genieten van uw verblijf. Daarom nemen we voorafgaand aan uw bezoek altijd even contact op. Zo weten we bij aankomst precies hoe we uw verblijf zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

Wij denken graag met u mee over de gewenste invulling van verblijf op het landgoed voor bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst of een trouwerij. Onze ervaren medewerkers stellen samen met u een programma op dat uw ideeën en specifieke behoeftes overtreft. Daarna nemen zij met plezier de organisatie van een geheel verzorgde activiteit voor hun rekening.

Gratis korte rondleiding voor gasten

Puur voor de ontbijtkamer en de kapel is Halsaf een bezoek meer dan waard. Tijdens een korte rondleiding bij aankomst voor een overnachting op ons landgoed, vertellen we u graag meer over de historie en de spannende sage waaraan Halsaf haar naam dankt. Tevens verzorgen wij met plezier een besloten rondleiding voor niet-gasten (vanaf 8 personen voor €8,50 p.p.) op ieder gewenst moment. Interesse? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Zwijnen op Landgoed Halsaf

“Kortom, een training of vergadering in dit rustieke decor staat garant voor een dag vol productiviteit. Een bijzondere gelegenheid wordt op Landgoed Halsaf nóg feestelijker met een sfeer- en smaakvol diner. En u komt volledig tot rust in het groene hart van de streek De Liemers tijdens een overnachting in één van de luxe kamers van ons stijlvolle logement. Wees welkom!”

Arthur de Nerée

Directeur & Eigenaar Landgoed Halsaf

Kaart Nederland

GESCHIEDENIS HALSAF

Halsaf of Huize Babberich, op steenworp afstand van Lobith, Zevenaar, Duitsland en natuurgebied Montferland, ademt historie. Al in de veertiende eeuw was er een kasteel op deze plek, dat in de achttiende eeuw werd afgebroken.

Landgoed Halsaf oud