Inspirerende vergaderingen

Landgoed Halsaf is de uitgelezen bestemming voor vergaderingen, trainingen en heisessies. Alle ruimtes hebben invallend daglicht en uitstekende faciliteiten. Door de compacte locatie gaat alle aandacht uit naar uw gezelschap. Op deze manier faciliteren wij inspirerende en productieve vergaderingen op een verrassende locatie in de Liemers. 

DIRECT CONTACT

Telefoon: 0316 253 995

U kunt een ruimte per dagdeel huren. Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW en er wordt een omzetgarantie van €500 exclusief BTW gehanteerd. 

1/2 dag (excl Lunch)

Onbeperkt koffie, thee, plat en bruisend water
Sociale koek van de koekfabriek
Flip-over met papier en stiften
Blocnotes en pennen
WiFi
Beamer en projectiescherm of smart-TV

Vanaf €29,50 per persoon

1/2 dag (incl Lunch)

Onbeperkt koffie, thee, plat en bruisend water
Sociale koek van de koekfabriek
Flip-over met papier en stiften
Blocnotes en pennen
WiFi, Beamer en projectiescherm of smart-TV
Lunch: huisgemaakte soep, twee goed belegde broodjes (divers assorti), glaasje met vers fruit en diverse sappen.

Vanaf €37,50 per persoon

1 dag (incl Lunch)

Onbeperkt koffie, thee, plat en bruisend water
Sociale koek van de koekfabriek
Flip-over met papier en stiften
Blocnotes en pennen
WiFi, Beamer en projectiescherm of smart-TV
Lunch: huisgemaakte soep, twee goed belegde broodjes (divers assorti), glaasje met vers fruit en diverse sappen.

Vanaf €47,50 per persoon

Mogelijkheden

Een permanente heisessie

Landgoed Halsaf is de perfecte bestemming voor een (meerdaagse) heisessie. Begin uw verblijf met een vergadering in een van onze vergaderzalen. Werk aan de teambuilding door middel van oa een schietarrangement bestaande uit laserkleiduifschieten, pijl een boog schieten, bijlgooien en schieten met een waar luchtdrukgeweer. Geniet op culinair gebied van een luxe 3- of 4-gangen diner met standaard wijnen. Sluit de avond af met een heerlijke borrelplank en overnachting op een van onze 7 kamers. Start de volgende dag met een uitgebreid ontbijtbuffet en sluit uw verblijf af met een natuurrijke fiets- of wandeltocht.

Natuurrijke omgeving

Het landgoed ligt in een bosrijke omgeving en op slechts 5 autominuten van de A12. Na een stevige boswandeling kunt u de vergadering weer eerst verder zetten.

Huur het landgoed af

Op het landgoed is het naast vergaderen, borrelen en economisch ook mogelijk om te overnachten in de 7 kamers. Het is ook mogelijk om het gehele landgoed exclusief te huren. Wij hebben daarnaast een samenwerking met de bed and breakfast Huis Sevenaer die over 6 kamers beschikt. Huis Sevenaer is slechts 10 minuten rijden en wij regelen duidelijk de taxi. 

Neem voor meer informatie contact op.

GASTVRIJHEID TEN TOP

“De inspanningen van het personeel om het verblijf van gasten zo aangenaam mogelijk te maken, resulteert in een uitzonderlijk hoge beoordeling op gastvrijheid van gemiddeld een 9,2. Dat is iets om trots op te zijn.”

Arthur de Nerée tot Babberich

Eigenaar Landgoed Halsaf

VERGADEREN & TRAINEN IN ALLE RUST

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier meerdere malen de training “gripopjeloopbaan” gegeven op het landgoed Halsaf.
Ik kijk er altijd naar uit om de deelnemers op deze locatie te verwelkomen!

Het landgoed biedt namelijk alles om je een soort landheer/jonkvrouw te voelen en dat is een perfecte bodem voor de training.  

Als je de lange oprijlaan oprijdt voel je al dat je zelfs alles kunt achterlaten van het dagelijks leven. Vervolgens zien we de deelnemers dan de mooie statige kamers en ontmoeten ze het warme en persoonlijke personeel.

Tijdens de pauzes kunnen deelnemers genieten van een heerlijke verzorgde lunch, het mooie bos, de leuke varkens en fluitende vogels. Dus mijn volgende trainingen heb ik alweer hier gepland. Sterk aanbevolen!

Irma Kluitman

Coach/trainer, www.kluitmancoaching.nl

Parkeren

Er lopen twee onverharde paden naar het landgoed maar één is er afgesloten door een poort waardoor u niet bij de parkeerplaats kunt komen.
Het is dus van belang dat u onderstaande route volgt en/of navigeert via de Dorpsstraat (niet via de Beekseweg). Er zijn 50 gratis parkeerplekken aanwezig en u kunt uw fiets veilig stallen bij ons.

Kaart Nederland

GESCHIEDENIS HALSAF

Halsaf of Huize Babberich, op steenworp afstand van Lobith, Zevenaar, Duitsland en natuurgebied Montferland, ademt historie. Al in de veertiende eeuw was er een kasteel op deze plek, dat in de achttiende eeuw werd afgebroken.