Voel je Landheer

Luxueus overnachten met uw familie of vrienden op een uniek en kleinschalig landgoed met een bijzondere geschiedenis, omringd door een gevarieerd landschap en rijke cultuurhistorie? Dat kan, met u als landheer of -vrouw.

Luxe en sfeervol

In de historische omgeving en de prachtige natuurgebieden in en rond de streek is De Liemers er voor jong en oud van alles te doen en te beleven. Genieten van alle luxe op ons sfeervol landgoed, idyllisch gelegen aan een klein bos, feitelijk u het leven op een landgoed. Maar dan met alle gemakken van deze tijd. Ook op een tropisch gebied zal het u aan niets ontbreken.

Op Landgoed Halsaf overnacht u vorstelijk, samen met uw familie of vrienden. Huur het volledige landgoed exclusief voor uw gezelschap en voel u een weekend lang landheer of landvrouw. Ons logement beschikt over 7 kamers met 14 slaapmogelijkheden, indien gewenst uit te breiden met een kinderslaapzaal.

De prijzen zijn exclusief ontbijt en toeristenbelasting.

1 nacht

€ 1250,-

2 nachten

€ 1.500,-

3 nachten

€ 2.000,-

Voel je Landheer Arrangement

Bij de huur van het gehele landgoed kunt u een avondje genieten/gebruik maken van onze mini-bioscoop. Geef svp bij uw reservering aan of u hier gebruik van wil maken.

Kinderen in bos_online

 

Ontdek de Liemers

Omring uzelf met natuur en ga per fiets of te voet op ontdekkingstocht in de natuurgebieden Montferland, Veluwezoom (Posbank) en De Hoge Veluwe. De Liemers staat bol van de bossen, veerpontjes en uiterwaarden.

Maar er zijn in de directe omgeving ook diverse historische monumenten en musea te vinden, zoals het Nederlands Openluchtmuseum, het Airborne Museum of het Watermuseum. Net als dierentuin Burgers’ Zoo zijn ze maar 20 minuten verwijderd van Landgoed Halsaf.

Kortom, er is voor ieder wat wils.

Eindeloos plezier

Op een actieve dag kunt u in alle comfort uitrusten en genieten van op ons landgoed. Op het terras of in de groene kamer wordt geborreld door de volwassenen, terwijl de kinderen gezelschapsspel spelen in de blauwe kamer.

Wie rust wil, trekt zich terug in een van onze stijlvolle B&B kamers of leest een boek in de woonkamer. Vanuit deze ruimte én vanaf het terras heeft u een wijds uitzicht op onze duiventoren uit 1850 en onze tuin.

Borrel_online
Bioscoop_online

Zorgeloos genieten

Bij Halsaf doen we er alles aan om u onbezorgd te laten genieten van uw verblijf. Wij organiseren graag een gezellig en actief programma voor u, zoals een sportieve bootcamp of laserkleiduiven schieten rond het landgoed, een high tea of ​​4-gangen menu, prachtige wandel- en fietstochten in de directe omgeving, of een bioscoopavond.

Kaart Nederland

GESCHIEDENIS HALSAF

Halsaf of Huize Babberich, op steenworp afstand van Lobith, Zevenaar, Duitsland en natuurgebied Montferland, ademt historie. Al in de veertiende eeuw was er een kasteel op deze plek, dat in de achttiende eeuw werd afgebroken.

Landgoed Halsaf oud