ONTMOETEN EN BELEVEN

Landgoed Halsaf – gelegen tussen Arnhem en de Duitse grens – is met haar rijke historie, authentieke sfeer en groene omgeving absoluut een bezoek waard. Voor zakelijke én particuliere aangelegenheden openen wij met plezier de deuren voor een onvergetelijke ervaring. Dit doen we met een sociaal karakter, omdat we geloven dat iedereen een kans op de arbeidsmarkt verdient.

DIRECT CONTACT

Telefoon: +31 (0)316 253 995
Beekseweg 2
6909 DR Babberich

overnachten

Het van oorsprong Middeleeuwse kasteel biedt een monumentale charme én het comfort om heerlijk tot rust te komen. Fietsers en wandelaars halen hun hart op in deze natuurrijke streek, omgeven door gezellige dorpen en steden.

VERGADEREN

Kom vergaderen of trainen op deze perfecte bestemming voor een productieve dag. Alle ruimtes zijn gevuld met natuurlijk licht en uitstekende faciliteiten. Met onze persoonlijke service en culinaire aanbod ontbreekt het u aan niets.

trouwen

Historische details, authentieke stijlkamers en een prachtige omgeving: alles is aanwezig om deze speciale dag naar eigen smaak vorm te geven. De buitenplaats met duiventil geeft de plechtigheid een bijzonder romantisch tintje.

Uitzonderlijk hoge beoordeling op gastvrijheid

Succes is geen toeval. Uitzonderlijke gastvrijheid is het resultaat van hard werken; dag in, dag uit, voor iedere gast opnieuw. En dit zien we terug in de beoordelingsscores die onze gasten achterlaten na hun verblijf of ervaring. Met veel trots ontving Landgoed Halsaf dit jaar dan ook de Traveller Review Award van Booking.com.

CULINAIR GENIETEN

Maak vergaderen op Landgoed Halsaf nóg aangenamer met een gastronomische verwennerij, zoals een uitgebreide lunch met seizoensgebonden specialiteiten of een borrel met vers bereide hapjes.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

De sociale impact die Landgoed Halsaf wil maken, uit zich onder meer in de bereiding van taarten, lunches en hapjes. Deze worden onder professionele begeleiding gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

GESCHIEDENIS HALSAF

Halsaf of Huize Babberich, op steenworp afstand van Lobith, Zevenaar, Duitsland en natuurgebied Montferland, ademt historie. Al in de veertiende eeuw was er een kasteel op deze plek, dat in de achttiende eeuw werd afgebroken.